Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi Başvurusu


Eklenme Tarihi: 2019-10-16 05:53:01

İngiltere'de 1 yıl yasal çalışma izinleri alarak çalışmış olan kişiler, aynı yerde çalışmaya devam edebilmek için Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi başvurusu yapabilirler.

Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi Başvurusu

Ayrıca Ankara Antlaşması çalışan vizesi sahipleri eş ve çocuklarını da yanına getirebilir ve onlarlar birlikte İngiltere'de yaşabilirler.

İngiltere'ye vize sahibinin yanına gelen eşler, ondan bağımsız olarak başka bir işte çalışabilir veya kendi işini kurabilirler.

Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi aşağıdaki durumlarda söz konusu iken başvuru yapılamaz:

  • Türkiye'de iken
  • 1 yıl yasal olarak İngiltere'de çalışmadan
  • Serbest meslek sahibi olarak kendi işinizde çalıştıktan sonra
  • Öğrenci olarak herhangi bir iş yerinden çalışmadan

Ankara Antlaşması Vizesi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için İngiltere'de 1 yıllık çalışma hayatından sonra çalışma hayatlarına devam edebilmelerine olanak sağlayan bir vize türüdür.

Konu hakkında detaylı bilgi için lütfen vize danışmanları arayınız.

"Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi Başvurusu" sayfası 3547 defa okundu