İngiltere Çalışma (İş) Vizesi Başvuruları


Eklenme Tarihi: 2019-10-14 21:16:20

İngiltere Çalışma (iş) vizesi başvurusunu;  İngiltere'de belirli bir işveren tarafından istihdam edilecek kişiler için düşünülmüş vize türüdür.

İngiltere Çalışma (İş) Vizesi Başvuruları

İngiltere'ye çalışmak niyetiyle gidecek kişi sadece kendisini getirmek isteyen işveren tarafından çalıştırılabilecektir. Çalışma izni sahibi başka herhangi bir işte çalışamayacaktır.

Bu amaçla İngiltere'ye gidecek kişinin 16 yaşından büyük olması şarttır. Ayrıca aşağıdaki tabloda gösterilen şartları da taşımalı ve 50 puanı da toplamış olması gerekmektedir.

50 puanı toplamış ve İngilizce dil ve maddi yeterlilik ile ilgili koşullarını sağlıyor iseniz size TIER 2 İngiltere  göçmenlik Vizesi verilecektir.

  • İngiltere'de iş açığı olan meslek alanları listesindeki işlerden birisi ise: 50 Puan
  • Eğer teklif edilen iş yerel işgücü testini geçiyorsa: 30 Puan
  • Şirket içi transfer ile İngiltere'ye gidilecekse : 30 Puan
  • Öğrenim sonrası İngiltere'de çalışma durumu varsa : 30 Puan
  • Onaylanmış  bir lisans altı diplomanız yok ise: 0 Puan
  • Onaylı lisans altı bir diploma var ise : 5 Puan
  • Üniversite lisans veya yüksek lisans diplomaları var ise:10 Puan
  • Doktora diploması  varsa : 15 Puan
  • Yapacağınız işten geliriniz brüt yıllık  £17.000.00 altında ise: 0 Puan
  • £17.000 -£19.999.99 arasında ise : 5 Puan
  • £20.000 -£21.999.99 arasında ise : 10 Puan
  • £22.000 -£23.999.99 arasında ise : 15 Puan
  • £24.000.00 ve üstünde bir miktar ise: 20 Puan

Tüm bu şartları sağlamanız durumunda İngiltere'de çalışma izni almak için vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Vize başvurularınızı uzman danışmanlarla yapmak için firmayla iletişime geçebilirsiniz.

"İngiltere Çalışma (İş) Vizesi Başvuruları" sayfası 1963 defa okundu