İngiltere Ziyaretçi (Turist) Vizesi Başvuruları


Eklenme Tarihi: 2019-10-15 00:41:06

İngiltere Ziyaretçi / Turist Vizesi başvurularında genel amaç kısa süreli olmak zorundadır. 6 aydan daha kısa süreli ziyaret ve gezileriniz için bu vizeye başvuru yapabilirsiniz.

İngiltere Ziyaretçi (Turist) Vizesi Başvuruları

İngiltere Ziyaretçi / Turist Vizesi başvurunuz kabul edildiği taktirde size 6 aylık veya 1-2-5-10 yıllık bir İngiltere Vizesi verilebilir. Unutulmamalıdır ki 10 yıllık bir turist / ziyaretçi vizesi sahip olsanız bir her bir yıl için toplamda en fazla 6 ay İngiltere'de bulunabilirsiniz. 6 ayı doldurmanız durumunda İngiltere'den ayrılmak zorundasınız.

İngiltere Ziyaretçi / Turist Vizesi almak için yapılması gerekenler aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır:

  • Gidiş amacınıza göre uygun vize başvuru formunun belirlenmesi
  • Vize başvuru türünüze göre gerekli evrakların hazırlanması
  • Maddi durumunuza ilişkin belgelerin hazırlanması
  • Vize danışmanların sizin koşullarınızı inceledikten sonra gerekli olacağını düşündüğü eksik evrakların tamamlanması
  • Hazırlamış olduğunuz evrakların İngilizce tercümelerinin yapılması
  • Vize başvurusunda gerekli ise sponsorluk belgesinin vize danışmanlarca hazırlanıp, sponsor olacak kişinin imzalaması için iletilmesini ve geri gönderilmesini sağlamak
  • Tüm bu işlemlerden sonra vize randevu tarihinin ve saatinin belirlenmesi

Kısa süreli (6 aydan daha az) yapacağınız İngiltere'ye ziyaretlerinizde İngiltere Ziyaretçi / Turist vizesi başvurusu yapmak durumundasınız. Vizeniz normal başvurularda 3 haftalık bir süre sonunda sonuçlanmaktadır. Eğer Fast Track - Öncelikli İşlem olarak başvuru yapmış iseniz 2-3 gün içinde vize başvurunuz sonuçlanmaktadır.

Ayrıntılı bilgilere ulaşmak ve vize başvurusu yapmak için uzman danışmanlarla iletişime geçebilirsiniz.

"İngiltere Ziyaretçi (Turist) Vizesi Başvuruları" sayfası 1784 defa okundu